Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Συγκυβέρνηση στον Θεσπιακό;...




Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν τις εξελίξεις στα διοικητικά του Θεσπιακού οι ποδοσφαιρόφιλοι όλου του κόσμου. Ο Παναγιώτης Μαρίνης αναμένεται αρχές της επόμενης εβδομάδας να ανοίξει τα χαρτιά του για το μέλλον του στο πηδάλιο της ομάδας.

Ο Λουκάς ο Νίτσης σε περίπτωση που ο Π. Μαρίνης δεν συγκεντρώσει την απαραίτητη στήριξη, θα δώσει διερευνητική εντολή σχηματισμού Διοίκησης στον αμέσως επόμενο. Μετά στον αμέσως επόμενο και μετά στον αμέσως επόμενο.

Το ενδεχόμενο ακυβερνησίας χτυπά την πόρτα του Θεσπιακού. Μάλιστα οι φίλοι φοβούνται την επιστροφή στο… φράγκο! Καθότι δεν θα υπάρχει φράγκο!

Ο κος Σόιμπλε δήλωσε σχετικά: «Tausende Fans und bengalisches Feuer auf dem Platz, eine 20-minütige Unterbrechung: Das Relegations-Rückspiel zwischen Düsseldorf und Hertha BSC wird unrühmlich in die Fußballgeschichte eingehen. Während Fortuna den Aufstieg feiert, erwägt der Hauptstadtclub Protest einzulegen!»

Μετάφραση: «Αν δεν σχηματίσει ο Θεσπιακός Διοίκηση, τότε η Ελλοπία θα κατακτήσει πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία και πύρινες γλώσσες θα αγκαλιάσουν το χωριό σας. Ελλοχίμ θα πηδάνε μέσα από τις χέστρες του Θεσπιακού λαού. Οι δρόμοι θα στάζουν αίμα και Χρυσαυγίτες θα κοιμούνται αγκαλιά με Πακιστανούς.»

Από την άλλη, ο νεοεκλεγείς Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ είπε στον ανταποκριτή του GMT στο Παρίσι: «Si le style des deux dirigeants est proche, ils divergent fortement sur les options politiques et économiques à suivre en Europe, où l’idée de la croissance fait son chemin.»

Μετάφραση: «Θα είμαστε σύμμαχοι με τον Θεσπιακό λαό. Θα δώσουμε ελπίδα ανάπτυξης στο χωριό σας, ώστε να έχετε χρήματα να αγοράζετε από εμάς πολεμικές φόρμες Le Coq Sportif. Πρέπει να σταματήσουμε την κατρακύλα του Θεσπιακού και την Ιταλικής φινέτσας κίτρινες εμφανίσεις. Η γαλλική μόδα πάντα ενέπνεε τον Π. Μαρίνη, αν και προτιμά τον πρίγκιπα Όλιβερ.»

Πιθανόν να βγει από το χρονοντούλαπο ο Π. Δρίτσας ο οποίος, σαν άλλος Κ. Καραμανλής ο βραχύς, θα αναζωογονήσει τη συντηρητική παράταξη του ΑΟΘ. Ο GMT  έχει έγγραφο με το οποίο ο Βασίλης Πλάκας έδωσε στον Νίτση τα 7 σημεία τα οποία αποτελούν τις προϋποθέσεις στήριξής του προς τη νέα Διοίκηση. Το ερώτημα είναι ποιός τον ρώτησε…

Σε κάθε περίπτωση θα σχηματιστεί φόρμουλα Συνδιοίκησης, έστω και με την ανοχή του Κ. Κιούση, ο οποίος προαλείφεται ως ο διάδοχος του Νίτση (λόγω ηλικίας). Θα είναι ευτυχές αυτό για τον ΑΟΘ, καθότι και ο Κιούσης έχει προσφέρει πολλά. Θυμίζω ότι είχε βγει δεύτερος σκόρερ (με ένα γκολ διαφορά από τον πρώτο -μαζί με τα μπαράζ-) την ανεπανάληπτη χρονιά που δεν θα ξεχάσει κανείς.

2 σχόλια:

  1. Εκλογές εδώ και τώρα στον Α.Ο.Θεσπιακό.
    Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο μνημό...συνο. Προτείνω νέα υπηρεσιακή διοίκηση ειδικού σκοπού και χρονικής διάρκειας 40 ημερών. Στις εννιά του μακαρίτη πρέπει να ξεκινήσει η σταδιακή απαγκίστρωση και στα σαράντα να βγούμε από το μνημόσυνο και να ζήσουμε να το θυμόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι το ενδεχόμενο εκλογών θα φέρει αστάθεια στην ομάδα. Επ' ουδενί λόγω δεν πρέπει να οδηγηθούμε εκεί.

    Αρχές Ιούνη θα πρέπει να πληρωθεί ένα μεγάλο ομόλογο που το κρατούν Σιρτζαίοι. Μπορεί να γίνει της πουτάνας, όπως είπε ο Σόιμπλε. Δεν έχουν χρόνο.

    Επειδή γίναμε κώλος, προτείνω η διοίκηση ειδικού σκοπού να είναι 9μερης διάρκειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή