Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Χάος & Αναρχία στον ΑΟΘ…



Έντρομοι οι ένοικοι των διπλανών πολυκατοικιών παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Θεσπιακού. Το κίνημα Occupy Wall Street είχε κατασκηνώσει έξω από τα γραφεία της ομάδος, ενώ εκτεταμένα επεισόδια ξεκίνησαν όταν από το παράθυρο της αίθουσας συνεδρίασης γυάλισαν το ρολόι του Παν. Μαρίνη και η καράφλα του Γιώργου.

Στο περιθώριο της συνάντησης άτυπο ολιγόλεπτο τετ-α-τετ είχαν ο Β. Πλάκας με τον Γ. Δρίτσα (αν ήταν ο Κιούσης θα το ‘χανε) για να καθορίσουν μια κοινή στάση. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GMT, δεν επετεύχθη συμφωνία και θα αναγκαστούν να ξανασυζητήσουν στον Φουσάνη περί των θεμάτων.

Ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις είχαν συγκεντρωθεί στον προαύλιο χώρο υπό τον φόβο επίθεσης της ΧΑ καθώς στην ομάδα μας παίζει και ένας Δοβρεναίος. Η αστυνομική παρουσία δεν εμπόδισε τους συγκεντρωμένους να γράψουν συνθήματα στους γύρω τοίχους όπως «…κουφάλα Μαρίνη, κανένας δε θα μείνει…», «…Δρίτσα προδότη, βάλε λίγο Νότη…», «…αν ο Θεσπιακός ήταν Τράπεζα, θα τον είχαν σώσει…», «…νίκες σερί, με τον Ουζερί…» και «…Αννέτα κωλάρα…». Από τα μεγάφωνα της εκκλησίας ο πρώην ποδοσφαιριστής και επίτροπος πλέον, Lobello, ενημέρωνε το κοινό για τις εξελίξεις με απευθείας μετάδοση από το (ντότα) press room των γραφείων. Η τελική ενημέρωση από τον επίτροπο ήταν «…έχε γεια Παναγιά, τα μιλήσαμε, όνειρο ήτανε τα συμφωνήσαμε…».

Παρέμβαση με τηλεδιάσκεψη έκανε και η κα Λαγκάρντ (ΔΝΤ) που δήλωσε ότι δεν νιώθει καμία συμπάθεια στους Ελλοπιείς, ούτε στους Μαυροματαίους. Δεν υπήρχε κανένας Σαμαράς να της τρίξει τα δόντια ώστε να ανασκευάσει και έτσι το θέμα ξεχάστηκε.

Για τη διάσωση της ομάδας έδωσαν:
  • Δρίτσας Παν., πρόταση 2 σημείων
  • Μαρίνης Παν., πρόταση 14 σημείων
  • Πίτερ Παν, πρόταση 3 σημείων
  • Κώτσο Παπ, πρόταση 6 σημείων
  • Τεστ Παπ, πρόταση 7 σημείων
  • Στάθης Βασ., πρόταση 8 σημείων
  • Στάθης Αγ., πρόταση 12 σημείων
  • Στάθης Σωτ., πρόταση 4 σημείων
  • Στάθης Ψάλτης, πρόταση 17 σημείων
Τη συζήτηση μονοπώλησαν οι προκλήσεις της νέας χρονιάς, οι κωλοτούμπες του Κουβέλη, οι μαλακίες του Τζήμερου, η νέα έδρα της ομάδος, οι ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ για τη μη κατασκευή γηπέδου, οι προπονητικές ανάγκες, το εσώρουχο της Μελέτη καθώς και το Innova του Χάρη.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΔΣ αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί το διοικητικό μοντέλο Μπακούνιν, αν και πολλοί υπερθεμάτισαν υπέρ του μοντέλου Ντουρούτι (λόγω Barca).

Εν ολίγοις, ο Αθλητικός Όμιλος «Θεσπιακός» ολοκληρώνει το εγχείρημα που ξεκίνησε εδώ και λίγα χρόνια. Εγχείρημα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρισης. Φέτος, δεν θα υπάρχει Πρόεδρος! Αν και η λειτουργία της ομάδας δεν εξαρτιόταν μόνον από τον Πρόεδρο, στη συνείδηση του κόσμου Θεσπιακός σε επίπεδο διοίκησης είναι μόνον ο Πρόεδρος. Με τον νέο πλέον τρόπο αυτό την ευθύνη της πορείας της ομάδας τώρα θα την έχει η ομάδα. Τόσο σε ουσιαστικό, όσο και σε συμβολικό επίπεδο.


Η ομάδα θα χρησιμοποιήσει την αποθήκη του Kubota για να κόψει νέο νόμισμα για κάλυψη των αναγκών της. Το νέο νόμισμα θα λέγεται Νίτσια Μνα ή Νιτσικική Λίρα. Η επιλογή της δραχμής απορρίπτεται γιατί τα κυρίαρχα ΜΜΕ την έχουν συνδέσει με τον Εωσφόρο.

Την πρωτοβουλία χαιρέτησε ο Φιντέλ Κάστρο, ο φυλακισμένος Οτσαλάν και ο Μπάμπης της Άννας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου