Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Άρμα Θέσπιδος...



Τώρα που οι γονείς σας θα ψηφίσουν ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, ο ατίθασος θείος σας Κουβέλη ή Χρυσή Αυγή ο Θεσπιακός αντιστέκεται και ξεκινά την επανάσταση της λογικής. Η λογική, λοιπόν, επανήλθε μέσα από τα αποτελέσματα της ομάδας.

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος μάς βρίσκει σχεδόν πρωταθλητές. Με εξαίρεση μια ισοπαλία και μια ήττα, ο ΑΟΘ οδεύει με πλήρη συγκομιδή βαθμών. Μπορεί σε αυτήν την πορεία να υπάρχουν και ευτράπελα, όπως ματς που γνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές για το πλαστό της αντιπάλου, για γκολ οφ-σάιντ που γελά και ο ρέφερι, αλλά κατά τα άλλα όλα βαίνουν όπως αρμόζει.

Ο αγώνας μας βρήκε με πολλές ελλείψεις. Έλειπαν ένας κεντρικός αμυντικός, ο Κιούσης, ο Μαρίνης και κανένας άλλος.

Ο Αρματηλάτης διεκδίκησε τον αγώνα σε ένα καταπληκτικό γήπεδο, αλλά και πρώτη φορά για φέτος… με ήλιο. Η ομάδα πίεσε από την αρχή φθάνοντας νωρίς στο γκολ όταν ο Στάθης Βασίλης σούταρε δυνατά από πλάγια θέση, ο τερματοφύλακας απέκρουσε ασταθώς δίνοντας την ευκαιρία στον επιθετικό της ομάδας μας «Παίχτης 1» να καρφώσει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν ορισμένες φάσεις με κύριες ένα σουτ ακόμη του Στάθη Βασίλη και μια κεφαλιά του Μπόγρη Πέτρου μετά από σέντρα του Μπόγρη Γερ.. Ο ΑΟΘ παρ’ όλα αυτά ήταν φλύαρος και αποσυντονισμένος. Ενδεχομένως λόγω των αλλαγών. Το μόνο φωτεινό σημείο ήταν η επαναφορά στην αρχική ενδεκάδα του Κώτσο Παπ και η επαναφορά του Μπόγρη Γερ. στα χαφ της ομάδας.

Δεύτερο ημίχρονο και ήρθαν τα επόμενα γκολ. Προώθηση της μπάλας στον Μανάρα Σωτ., ασίστ-πάσα του τελευταίου στον Μουλκιώτη ο οποίος παραδόξως καρφώνει τη μπάλα στα δίχτυα με ένα ταφοπλακέ σουτ από καλή θέση.

Το τρίτο γκολ κόντεψε να έρθει από μια Σαραβακιέκια μπαλιά προς το κεφάλι του Στάθη Β. που είχε περάσει φορ, ο οποίος έκαμε λάθος υπολογισμό και έφαγε ολίγον χόρτον.

Τελικά ήρθε πρώτα ένα γκολ των αντιπάλων από το αριστερό χαφ της ομάδας του (νούμερο 3) που ήταν και ο πιο επικίνδυνος παίχτης της αντιπάλου. Κεφαλιά από κόρνερ και 1-2.

Την ηρεμία μέχρι τη λήξη έδωσε η παλιά συνταγή με τα ίδια υλικά αν και λίγο πιο σιτεμένα. Κουρούνης Κυριάκος, Μπόγρης Γεράσιμος & Στάθης Βασίλης έπαιξαν εύκολα με τον τελευταίο να κοντρολάρει σουπερλιγκίστικα και να βολ-πλαράνει εύστοχα κάνοντας το 1-3.

Ο αγώνας έληξε με παράπονα για ελλείψεις από το φαρμακείο της ομάδος σε αλοιφές τύπου «Αντιηλιακό».

Σάββατο με Ύπατο, Ύπατο. ΑΟΘ το ματσάκι χτύπα το...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου