Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Μπόγρης vs Στάθης, γράψατε 1 (άσσο)…


Για πρώτη φορά αποκαταστάθηκε η Αλήθεια. Για 20 ολόκληρα λεπτά στο γήπεδο υπήρχαν παραπάνω Μπογραίοι από Σταθαίοι. Η Δυναστεία των Σταθαίων κατερρίφθη από τον ρόμβο των Μπογραίων. Τέρμα, 2 μπακ & φορ είχαν το επίθετο Μπόγρης σε αντίθεση με τους Βασίλη, Άγγελο, Σωτήρη που κοίταζαν με λύπη τον Τσίπη να είναι στις εξέδρες.

Ο Ατρόμητος Σχηματαρίου απέδειξε ότι η κωμόπολη αυτή έχει παράδοση ποδοσφαιρική. Και, κυρίως, έδειξε ότι χτίζει ποδοσφαιριστές με ήθος. Ταχύτητα, κίνηση, τσαμπουκάς αλλά έλλειψη εμπειρίας ήταν το προφίλ της νεανικής (και χάρμα ιδέσθαι) ομάδας. Σε λίγα χρόνια που η εμπειρία θα υπάρχει, η ομάδα τους δείχνει ότι θα είναι πλαντάμι.

Κατά τα άλλα, εμείς παραταχθήκαμε με λοξή φάλαγγα μιας και από αριστερά πετάγαμε χαρταετό. Πάθος και διάθεση για νίκη διάχυτα στην ατμόσφαιρα των Βαγίων από πλευράς Θεσπιακού. Στο ημίχρονο, μάλιστα, έγιναν οι απαραίτητες διαπιστώσεις και περισυλλογή, βγάζοντας ως συμπέρασμα, σύμφωνα με τον Άγγελο Στάθη ότι «παίζουμε ουσιωδώς!». Πετάχθηκε ο Βασίλης Στάθης και είπε «Ενίσταμαι!». Ο Τσαμούταλης είπε «Ριτζέκτιντ!» και προχωρήσαμε.

Στο τέλος του παιχνιδιού τις βγάλαμε όλοι έξω και τις μετράγαμε. Περιττό να σας πω ότι την είχα μεγαλύτερη από όλους. Μετά ερχόταν ο Μουλκιώτης και μετά ο bill10.

Πράγματι, όλοι διαπίστωσαν ότι έχουμε πάρει κιλά και η κοιλιά μας είναι για σύγκριση μιας και η έριδα για το ποιος είναι πιο βαρύς έδινε και έπαιρνε.

Προσωποποίηση του πάθους ήταν ο Μανάρας, ενσάρκωση του αποτελέσματος ο Μαρίνης, μετενσάρκωση της ουσίας ο Κιούσης, παρομοίωση διάθεσης ο Πέτρος Μπόγρης και σχήμα οξύμωρο ο Σωτήρης Στάθης.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο Λουκάς Παπαδήμος με το επιτελείο του, μη επιθυμώντας να κάνει δηλώσεις. Δηλώσεις έκαναν οι πολιτικοί αρχηγοί με τον κο Σαμαρά να υποστηρίζει ότι: «Ο Τζα έπρεπε να μπει νωρίτερα στον αγώνα γιατί ο Μαρίνης φαινόταν κουρασμένος!». Ο Γ. Καρατζαφέρης αφού διαφώνησε με την υποκρισία του αρχηγού της ΝΔ είπε: «Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να βλέπει τον Μπόγρη Γερ. μπακ. Χάθηκε το Κέντρο;». Ο κος Παπανδρέου: «I admit that it’s very difficult to forecast the result of such a match. The youthful Atromitos surprised me with its performance! Gia ola ftaiei o SYRIZA». Η κα Παπαρήγα: «Στο γήπεδο της πλουτοκρατίας νικάει το κεφάλαιο. Μόνο η λαϊκή επανάσταση μπορεί να βγάλει από το τέλμα τους αγώνες (ποδοσφαιρικούς) του εργάτη και του προλεταριάτου. Υποκρισία η ύπαρξη διαιτησίας για έναν αγώνα που νικάει πάντα ο κεφαλαιοκράτης.». Ο Τσίπρας δήλωσε ότι: «Το ΠΑΣΟΚ ευθύνεται για το Μνημόνιο κακής απόδοσης του Ατρομήτου!». Ο κος Κουβέλης: «Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συνεργασία, ακόμη και με την Ελλοπία. Είμαστε, επίσης, θετικοί στην τοποθέτηση γκαουλάιτερ στον Θεσπιακό, φθάνει να είναι αιρετός από τον λαό του Ρημοκάστρου!».

Δηλώσεις έκανε και ένας φίλαθλος του Θεσπιακού για τον Μαρίνη: «@@#$&*%#$Υ ο &#^$&% που θέλει να &#$(%^)@#! Θα %*ΤΥ^#$ που έβαλε 2 γκολ και &^$$#&*(()@@#$&.».

Τελευταία ενημέρωση: Οι φίλαθλοι της ομάδας δείχνουν σημάδια ομαδικής αποχώρησης από το κίνημα «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω».

1 σχόλιο:

  1. πιστεύω να έγινε αντιληπτό πως ο κόσμος του θεσπιακού έχει μεγάλη δύναμη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή