Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Η Γαζέλα απεδείχθη Άγγελος…


Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Θεσπιακού. Η ομάδα εισήλθε στο γήπεδο με τις λευκές εμφανίσεις. Ο Θεσπιακός που γνωρίζαμε. Το πρώτο ημίχρονο η κατοχή ήταν μοιρασμένη, ενώ δεν υπήρχαν ευκαιρίες σημαντικές μπροστά και από τα δύο τέρματα.

Μοναδικές εξαιρέσεις ήταν αφενός η οξυδέρκεια του Άγγελου Στάθη να ακολουθήσει τη φάση και να σκοράρει με κεφαλιά το πρώτο γκολ της ομάδας μας. Ο Άγγελος, κατά τα λοιπά, αλώνισε το γήπεδο δημιουργώντας ένα ανθρώπινο τοίχος στα μετόπισθεν του κέντρου. Ο καλύτερος παίχτης του αγώνα, σύμφωνα με τον Τσαλού, ήταν ο Άγγελος.

Το δεύτερο γκολ ήρθε από την κούρσα και σέντρα του Μανάρα Σωτ. που ανάγκασε τον τερματοφύλακα να αποκρούσει ασθενώς και ο Μαρίνης να έρθει σαν ρυμουλκούμενο (τρέιλερ) και ξανά με το κεφάλι να γράψει το 2-0. Γκολ ψευτοίδιο με εκείνο του Άγγελου.

Το ημίχρονο βρήκε τον Λουκά τον Νίτση ευτυχισμένο και συνάμα αγχωμένο για την τελική επικράτηση.

Η επιστροφή στο δεύτερο 45λεπτο μας βρήκε να δίνουμε λίγο χώρο στους αντιπάλους οι οποίοι προσπάθησαν να διαρρήξουν κυρίως την αριστερή πλευρά της άμυνάς μας. Εκεί υπήρξε αποκαλυπτικός ο Γιάννης Χατζής ο οποίος δείχνει ότι υπάρχουν παιδιά με ποιότητα σε σχέση με το τέλμα σε όρους έμψυχου υλικού που είχαμε υπεισέλθει.

Επειδή, λοιπόν, οι αντίπαλοι έκαναν επίθεση με ξαφνικές άμυνες, ο Σωτήρης Μανάρας εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Γ. Μουλκιώτη (πολύ καλός ανά διαστήματα, δηλ. ανά 10 μέτρα) και σκόραρε το ωραιότερο γκολ του αγώνα.

η νίκη μας επισφραγίστηκε πανηγυρικά με την είσοδο και το σκοράρισμα του  ΜΚάπρου Παναγιώτη. Ο ΜΠαναγιώτης κατάφερε να δημιουργήσει μπελάδες στην αντίπαλη άμυνα, την ώρα που εκείνοι είχαν το μυαλό στην επίθεση. Έτσι, ο  ΜΠαναγιώτης βρήκε τον χώρο και με μια κούρσα γαζέλας υπό καταδίωξη πλάσαρε τον τερματοφύλακα και πέτυχε το 4-0 δείχνοντας ότι πρέπει να αφήνει το πετρέλαιο για τη μπάλα.

Στο τέρμα σιγουριά ενέπνεε ο Γ. Βαρθαλάμης του οποίου η εμφάνιση ήταν κίτρινη.

2 σχόλια:

  1. Είχα πει παλιότερα πως θα γυρίσει ο τροχός.. Αυτή είναι μια καλή αρχή.. KAP21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι βαρύ να μιλάς στην Β' για φτωχό φίλε ΚΑΡ21. Καταλαβαίνω βέβαια τι θέλεις να πεις. Ξέρεις ότι παραδοσιακά ο Θεσπιακός είναι μια ομάδα που ανεβοκατεβαίνει στην Α' Κατηγορία.

    Υπάρχει ποιότητα αλλά κρύβεται κάτω από προκόβες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή