Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

M n’ Ms: Θεσπιακός – Beevillage


Υπάρχει διάσταση συμφερόντων μεταξύ των φιλάθλων και της ίδιας της ομάδας. Ο Θεσπιακός κατόρθωσε να προηγείται 2-0 από το 20’ και ο κόσμος βαρέθηκε γιατί δεν είχε σασπένς!

Οι παίχτες του ΑΟΘ γιόρτασαν τη ψήφιση του Μνημονίου 2 και την αναβολή της Χρεοκοπίας μας με μια πολύ καλή εμφάνιση επί του Μελισσοχωρίου. Ευτυχισμένοι οι φίλαθλοι μαζεύτηκαν στην πλατεία Συντάγματος για πανηγυρισμούς. Τη γιορτή χάλασαν ανεγκέφαλοι Αστυνόμοι ΜΑΤ που διαμαρτύρονταν.

Την παράσταση σε αυτόν τον αγώνα έκλεψαν τα Μι της ομάδας μας. Τέσσερα γκολ από τέσσερα Μι και 3 ασίστ από τα τρία εξ’ αυτών.

Στο πρώτο γκολ πρωταγωνίστησε ο Μπόγρης Γερ. και ο φορμαρισμένος σβούρας σαλτιμπάγκος Μουλκιώτης Γιώργος. Ο τελευταίος αφού υποδέχτηκε με άψογο κοντρόλ τη βαθιά διαγώνιο μπαλιά από τον Γεράσιμο, εκσφενδόνισε τη μπάλα στο αντίπαλο τέρμα προκαλώντας υλικές ζημιές στα δίχτυα του.

Από τσαντίλα τα άλλα δύο Μι ανέλαβαν να λυτρώσουν την ομάδα με ωραία κάθετη μπαλιά του ΜΚάπρου Παναγιώτη στον Μαρίνη Παναγιώτη, ο οποίος προσπέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα βγάζοντας φλας δεξί και πλάσαρε στο κενό τέρμα. Ευτυχισμένοι οι φίλαθλοι πανηγύρισαν το ότι ο Μαρίνης έμεινε όρθιος για 5’’ και κατάφερε το τέρμα. Στον πανηγυρισμό όμως έπεσε για να μη βγει από τη σειρά.

Τρίτο γκολ. Οι κούρσες του  ΜΚάπρου Παναγιώτη και η άψογη συνεργασία του με τους Μπόγρη Πέτρο, Σωτήρη Στάθη και Μαρίνη Παν. τόν αποζημίωσε με ένα θεαματικό τέρμα. Κόρνερ ο Μουλκιώτης στο πρώτο δοκάρι στο ύψος της μεγάλης περιοχής, φόρα από τον ΜΠαναγιώτη, κεφαλιά βαριοπούλα και γκολ!! Πανηγυρισμός ανάλογος του γκολ και οι ομάδες πάνε για τέταρτη φορά στη σέντρα. Η Γαζέλα έγινε Κουρσάρος. Οι κούρσες που έκανε ήταν αμέτρητες, ενώ βοήθησε και στην άμυνα με τις δυνατές μονομαχίες του.

Το καρέ κλείνει με ένα τέρμα από τον Μπόγρη Γεράσιμο. Αφού η ομάδα ξεχύνεται στην αντεπίθεση σαν εμετός με τον Sotoros και τον Άγγελο Στάθη, ο πρώτος έχοντας δύο επιλογές, επιλέγει τον Μπόγρη Γεράσιμο ο οποίος παρόλα αυτά μαρκάρεται από δύο παίχτες. Τους δύο αυτούς αντιπάλους τους έφαγε το φιλότιμο για το ποιος θα τον κλείσει, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο 7άρι να τους προσπεράσει και να βρεθεί σε θέση βολής. Από τη θέση αυτή λάκτισε αφήνοντας τον τερματοφύλακα σαν το άγαλμα του Βενιζέλου πάνω από τα λουλουδάδικα.

Η πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας (αν και παρατηρήθηκαν σημεία έλλειψης αμυντικής συγκέντρωσης) οφείλεται στον καλόν ύπνο και αθλητική ζωή των παιχτών. Ο Άγγελος Στάθης θα χρησιμοποιηθεί από τις Υπηρεσίες του Κτηματολογίου καθώς σαρώνει το γήπεδο με τα πόδια του. Επίσης, ο Μπόγρης Πέτρος (Μπόγρης vs Στάθης σημειώσατε ξανά άσσο) εμφάνισε πάθος Αγίου Βαλεντίνου πάνω στη μπάλα και τον αντίπαλο. Μάλιστα επιχείρησε ωραίο σουτ μακριά από την αντίπαλη εστία, σουτ που πήγε στο 45 της Κωπαΐδας.

Ο Γιάννης Χατζής δείχνει την ποιότητα και την εμπειρία που τον καθιστά βασικό, κατά τη γνώμη του GMT.

Τα Μι τελικά που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στον αγώνα δεν ήταν μόνον 4 (Μουλκιώτης, Μπόγρης Γερ., ΜΚάπρου Παναγιώτη & Μαρίνης) αλλά 6. Προσθέστε και τον Μπόγρη Πέτρο και τον Μαλάκα τον Βασίλη Στάθη. Αν και αυτός μπορεί να μπει και στην κατηγορία των Σίγμα με διπλογραφή. Μία ως Στάθης και μία ως Σακάτης.

Άσκηση Αριστοτελικής Λογικής: Η τελευταία μπουκιά που τρώμε είναι η δύναμή μας. Η δύναμη του Θεσπιακού είναι ο κόσμος του. Άρα ο Θεσπιακός θα φάει τον κόσμο του.

Το επόμενο ματς είναι με την Ελλοπία. Σε δύο εβδομάδες. Η πρωτοπόρος δεν θέλει να σκοντάψει στο τοπικό ντέρμπι. Οι δηλώσεις του προπονητή του Θεσπιακού: «Βασικά, εντάξει. Επ’ ουδενί λόγω. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Εντάξει. Βασικά, έχουμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Επ’ ουδενί λόγω. Θέλω η ομάδα μου να μην κάθεται σε διαφορετικά τραπέζια στα μπουζούκια. Επ’ ουδενί λόγω. Βασικά. Εντάξει, περιμένουμε το Μνημόνιο 3 ώστε να διαλυθούν όλες οι ομάδες της Ελλάδος και εμείς που δεν βάζουμε φράγκο να μείνουμε μόνοι και άρα Πρωταθλητές. Επ’ ουδενί λόγω. Βασικά, εντάξει. Επ’ ουδενί λόγω εντάξει. Για τον αγώνα με τον Ελλοπιακό, βασικά, θα το γιορτάσουμε στου Κουζούμ με Σπύρο Μεϊδάνη καθώς μου αρέσει το 4-4-2 και ο καρσιλαμάς. Και τα μεζεδάκια. Τα βάζω στο πιάτο 3-5-2. Τρεις πατάτες- πέντε μπύρες-δύο κιλά αρνί. Έχω τραυματία τον Μανάρα και μάλλον θα βάλω ένα κιλό προβατίνα για αλλαγή.».

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, όμως, η ομάδα θα επιδοθεί σε τρέλες στην καφετέρια Σκιές. Σε ένα πάρτι που το 99% μασκαρεύονται, όλα μπορείς να τα περιμένεις. Θα κερδίσει η δική σου μεταμφίεση; Σημειώστε ότι το 1% που περισσεύει είναι μασκαράς και εκτός Τριωδίου. Όλα τα έσοδα από τη βραδιά θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό για την ανάδειξη του τοπικού αθλητισμού και της πλουτοκρατίας.

Υπάρχουν προτάσεις συγκυβέρνησης «Μαρίνη-Δρίτσα» στον Θεσπιακό. Η ΕΠΣΒ θέλει να υπογράψει την παραχώρηση της καφετέριας και ο Δρίτσας ο οποίος για επικοινωνιακούς λόγους επισκέφτηκε τη Μόσχα για μοσχάρια. Θα βάλουν δοτό πρωθυπουργό Τραπεζίτη! Αμφιταλαντεύονται μεταξύ του τραπεζίτη του Κιούση (που θέλει εξαγωγή) ή του Λουκά Μπόγρη (Πολυνείκης). Για τον δεύτερο διαφωνεί ο Λουκάς ο Νίτσης γιατί δεν υπάρχει λαϊκή νομιμοποίηση. Αν και φήμες θέλουν τον Νίτση να στηρίζει τον Βαγγέλη τον Ουζερί. Θα σας κρατήσουμε ενήμερους για το παρασκήνιο του θιάσου Θεσπιείς εν δράσει.

1 σχόλιο: