Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Μήνυμα ηχηρό…


Η ομάδα παρατάχθηκε με πολλές απουσίες ποδοσφαιριστών μας λόγω κοινωνικών, επαγγελματικών και λοιπών υποχρεώσεων. Παρά το γεγονός αυτό, η ομάδα πάλεψε μοναδικά παίζοντας με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Παρατεταγμένη με επιθετικούς κινητήρες τον Μανάρα Σωτ. & Δέδε Βασίλη οι οποίοι ενθουσίασαν με το ήρεμο και όλο πιο ώριμο παιχνίδι τους. Βέβαια, το παιχνίδι ήταν ήρεμο καθότι έλειπε ο Πρόεδρος της ομάδας ο οποίος δημιουργεί συνεχώς προβλήματα με τις φωνές και τη γκρίνια του. Μάλιστα, χάνει γκολ επίτηδες όταν τσαντίζεται με τους κοιμισμένους συμπαίχτες του. Αλλά ποτέ δεν λέει κουβέντα όταν χάνει το άχαστο το φιλαράκι του ο Στάθης Βασίλης.

Το σκορ ήταν 1-2 μέχρι το 70’ όποτε και η ομάδα έδειξε σοβαρά σημεία χαλάρωσης. Ιδιαίτερα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Δρίτσα Γ.. Είναι αυτό που απεύχεται ο καθένας μας. Είναι το ρίσκο του χόμπι μας. Ρίσκο που αναλαμβάνει κανείς μπαίνοντας στο γήπεδο. Είτε αυτό είναι γήπεδο αντισφαίρισης, καλαθοσφαίρισης και σφαίρισης γενικότερα.

Γιώργο περαστικά και ευχόμαστε να έχεις υποστεί τη μικρότερη ζημιά που μπορεί να έχεις πάθει. Καλή ανάρρωση και κουράγιο.

Δεξί μπακ έπαιξε ο Χατζής Γιάννης. Μια φωνή από τα παλιά. Μια φωνή οικεία. Από αυτές που πιθυμήσαμε και προσμένουμε την επιστροφή τους.

Η ομάδα μας γερνάει… Φαίνεται τόσο από την αγωνιστική απόδοση όσο και από τις συμπεριφορές «μεγάλων» ποδοσφαιριστών όπως ο Κιούσης.

Μπράβο στα παιδιά.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματός μας, οοοοοοο Sotoros. Έπαιξε το 1-2 με τον φορ bill10 και πλάσαρε τον τερματοφύλακα άψογα.

Είναι χαρακτηριστικό, όπως ομολόγησαν οι του Μουρικίου, ότι μέχρι το 70’ «έτρεμαν» μια πιθανή γκέλα. Γκέλα που θα προκαλούσε ο ΑΟΘ. Ο ΑΟΘ που δεν μας ικανοποιεί φέτος, αλλά πάντα αναδύει αξία και ειδικό βάρος.

Στο τέρμα ήταν ο Νίκος Κωνσταντινίδης ο οποίος με την επιστροφή του έδειξε τι σημαίνει πάθος για το άθλημα.

Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες του BBC ο καλύτερος παίχτης ήταν ο της ράχης Αρμαγεδδών. Ο Στάθης Άγγελος! Ελεύθερος από βαρίδια και γκρίνιες σάρωσε το γήπεδο κόβοντας, αναχαιτίζοντας αλλά και προωθώντας τη μπάλα στα πόδια του Δέδε και του Μανάρα. Άγγελε εσύ είσαι αυτός.

Επίσης, πρέπει να μεταφέρω και το μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ των παιδιών του ΑΟΘ για όσους αγόρασαν το ημερολόγιο της ομάδος ενισχύοντας έτσι την κάλυψη των προπονητικών αναγκών της ομάδας. Των αθλητικών αναγκών των παιδιών τους.

Από την άλλη, πρέπει να μεταφέρω και το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ορισμένων που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την ομάδα (από αγάπη & πάθος) για τη διανομή του ημερολογίου. Ήταν μια αφορμή να ειδωθεί το χρώμα της 3ης φανέλας της ομάδας. Μιας και δεν έρχεται να μας δει κανείς από την αρχή του πρωταθλήματος, το ημερολόγιο είναι μια καλή αφορμή.

Σε κάθε περίπτωση, σας ευχαριστούμε όλοι και όλους. Γιατί η μόνη πηγή των απαραίτητων για τη λειτουργία του ΑΟΘ χρημάτων, είστε εσείς. Ο Θεσπιακός είστε εσείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου