Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Weight & night...

Τους αγώνες τους κερδίζεις με το πάθος αλλά και την ικανότητα. Πέραν από το εκ γενετής κομμάτι αυτών των αρετών και ψυχικών καταστάσεων, υπάρχει και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, η προετοιμασία για αυτές.

Στον θρησκειοποιημένο χριστιανισμό, η Κρίση έρχεται στην Δευτέρα Παρουσία ή μετά αποδημήσεως. Στο ποδόσφαιρο κάθε Κυριακή. Και, δυστυχώς, εδώ δεν αρκεί μιας στιγμής μετάνοια για να σωθείς, αλλά εβδομάδων προπόνηση.

Αυτό σημαίνει Μπόγρη Γερ., Μαρίνη Π., Στάθη Β., Μουλκιώτη Γ. & Κιούση Κ. ότι η προετοιμασία δεν νοείται στο ποδόσφαιρο η μία προπόνηση για άφεση αμαρτιών αλλά και η νηστεία-διατροφή. Αυτά για το weight.

Επίσης, η Κρίση δεν απαιτεί ολονυχτία την προηγούμενη από τον αγώνα. Τουναντίον, την απαγορεύει. Ίσως τα χρόνια που γυρνάγαμε το πρωί και μετά ήμασταν και επαρκείς στο γήπεδο πέρασαν. Τώρα θέλει διπλάσια προετοιμασία για να πετύχει το 80% αυτού που μπορούσες.

Κατά το ήμισυ ο άξονας μας ήταν πολύ καλός. Κιούσης, Τσαλού, Sotoros και Άγγελος ήταν πολύ καλοί. Αν και όταν έχεις φάει 2 γκολ, μάλλον αλλάζεις άποψη για την αμυντική λειτουργία της ομάδας. 2 λάθη 2 γκολ.

Ένα ματς που είχαμε την κατοχή, την πίεση, τις φάσεις, το γκολ του Γηραιού από ελεγχόμενη θέση οφ-σάιντ & 3 παρουσίες στο γήπεδο με πολύ γέλιο. Τον Γιώργο, τον Νικόλα & τον Λουκά.
Ο Νίκος δεν χρειάστηκε πολλές φορές, αλλά όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Παπανικολάου και Μπόγρης Γερ. σε αναμενόμενα επίπεδα. Δέδες και Milo Μανάρα βελτιώθηκαν στο 2ο ημίχρονο. Ημίχρονο που έφερε και το γκολ της ομάδας μας.

Ο Μουλκιώτης ανακάτεψε τους αντιπάλους και αποτέλεσε πραγματικό παράγοντα τρόμου για τον Ευαγόρα. Ήταν μπουκαδόρος, τρεσαδόρος και πάσαδορος (στον Sotoro) και η φρεσκάδα του δεν μπορούσε να κρύψει το πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων που κάνει.

Πάμε ωρε παλικάρια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου