Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Χιόνια στον Θεσπιακό, που στη Γέφυρα σημαίνει...


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ήμερο εορταστικών εκδηλώσεων για τον Θεσπιακό. Εορτάσαμε την ενσάρκωση του Θεού στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού.

Μάλιστα, σε ευθεία με το πνεύμα των Χριστουγέννων της θρησκειοποιημένης χριστιανοσύνης θυμηθήκαμε όλους τους άτυχους της ζωής. Προς τιμή τους και στην υγειά τους ήπιαμε και φάγαμε τον σκασμό. Σήμερα Δευτέρα, ξινόμαστε και στα νύχια μένει χοληστερίνη. Σκεφτήκαμε μέσα στις μέρες των Χριστουγέννων, που όλα τα κανάλια μας προτρέπουν σε φιλανθρωπίες, να ξεχάσουμε για λίγο ότι θέλουμε να φάμε όλοι τα εντόσθια των άλλων και να θανατώσουμε τη κατσίκα του γείτονα και να σκεφτούμε για λίγο ο ένας τον άλλο. Μην ανησυχείτε. Αυτό θα κρατήσει καμιά δυό μέρες ακόμη και μετά θα ευχόμαστε ο ένας στον άλλο "Σου εύχομαι για το 12 πολλά λεφτά!".

Τέτοια ήταν η συμπόνοια για τους συναθρώπους μας που ο Πρόεδρος της ομάδας του ΑΟΘ κλήρωσε το 3ήμερο ταξίδι στο Καρπενήσι (Natura) στη μητέρα του!!!!

Ο Σπύρος Μεϊδάνης είπε επιτέλους το τραγούδι του Θεσπιακού και ευχαρίστησε εκείνους που τίμησαν την ομάδα. Hasta siempre.

Το ευχάριστο ήταν ότι ήρθε πρώτη φορά κόσμος που δεν είναι από τους τυπικούς γνωστούς αγνώστους που συχνάζουν στις εκδηλώσεις της ομάδας. Καινούργιος κόσμος. Ώθηση ενεργείας για τους του Θεσπιακού.

Καλή Ανάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου