Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ύπατος Αναρμοστής…

Κύριες και Κύριοι, αιφνιδιαστήκαμε! Υποτιμήσαμε και τώρα θερίζουμε… ξερόχορτα. Υπερτιμήσαμε την κατάσταση ορισμένων παιχτών μας και γεμίσουμε κλούβια αυγά τον ασκό μας.

Νομίζαμε ότι η ομάδα είναι καλύτερη από πέρσι και πιο ενισχυμένη. Επέστρεψαν παίχτες-κλειδιά, όπως οι Σταθαίοι (Sotoros, Βασίλης). Δεν υπολογίσαμε όμως σωστά.

Πολλαπλασιάσαμε το όφελος που θα μπορούσαν να προσφέρουν οι δύο. Διαιρέσαμε τη δυναμική των αντιπάλων. Αντιλογήσαμε σε απόλυτα μεγέθη τη φυγή λόγω 3ης Λυκείου ορισμένων «πιτσιρικάδων» και υποτιμήσαμε την ποσοστιαία συνεισφορά του καθενός στην ποιότητα της ομάδος.

Για τους υπόλοιπους νομίζαμε ότι οι αντίπαλοι σέβονται τις επιτυχίες του παρελθόντος που κατάφεραν και κάθονται να χάσουν. Ακόμη νομίζαμε ότι τα πόδια θα παίζουν από μόνα τους. Επειδή μαθές το έχουν ξανακάνει...

Μας σταματούν στον δρόμο όσοι μας αναγνωρίζουν από τα γήπεδα και μας ρωτούν «Μα πως εσείς έτσι;». Και η απάντηση είναι «…».

Λάθη γίνονται. Άνθρωποι ήμαστε. Και η μπάλα στρογγυλή. Γυρνά όπως τα θέλει πολλές φορές. Αλλά ΟΧΙ!

Ακόμα και τέσσερα γκολ να έχεις δεχτεί, συνεχίζεις. Συνεχίζεις για σένα και, κυρίως, για τους 50-60 ανθρώπους που ήρθαν να σε δουν και άφησαν το 5ευράκι. Γι’ αυτούς συνεχίζεις…

Επειδή δεν ασχολούνται και πολλοί με την μπάλα, απευθύνομαι σε εσάς τους λίγους. Ελάτε γήπεδο. Παλέψτε μαζί μας. Συμπαρασταθείτε στην πάλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου