Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Έφαγαν το MILO του MANARA…


Βαβέλ έγινε το γήπεδο του χωριού μας. Στην έδρα μας στα Βάγια αναφωνήσαμε «Επιτέλους»…

Πρωταγωνιστής του κόμικ μας ο MARANA…

Το σκηνικό γνωστό, η ιστορία γεμάτη αγωνία και η διάθεση του ΑΟΘ καλή έως πολύ καλή. Αν και προβληματισμένη.

Ο Μανάρας άνοιξε τον χορό των τερμάτων. Χόρεψε πρώτος ενώ τον κρατούσε ο Σωτήρης Στάθης (Sotoros). Μετά ο Sotoros κράτησε τον Γεράσιμο Μπόγρη να συνεχίσει τον χορό. Μέχρι που βαρέθηκε ο Sotoros και είπε να χορέψει αυτός πρώτος.

Φώναξε τον Β. Στάθη που κατέβαζε μπάλες να τον κρατήσει. Ο Μπίλης ήρθε και ο Sotoros λικνίστηκε στους ρυθμούς της Αρβανίτης Σάμπα (καγκέλι) σκοράροντας το 3ο τέρμα.

Ο δε Μανάρας κινούνταν επικίνδυνος στην αντίπαλη περιοχή. Άφησε πίσω τον Σωτήρη που θύμιζε την ηλικία του, πήρε πρωτοβουλίες, έσπρωξε, μοίρασε και άστραψε. Πέραν από ένα καταπληκτικό γκολ με επαγγελματική τοποθέτηση στην πορεία της μπάλας, ο Σωτηράκης είχε και ένα δοκάρι. Όλοι (μόνο ο Πλάκας δηλαδή) φώναξαν ΓΚΚΟοοοοοολ και το δοκάρι ΓΚΟΥΠ!

Από την άλλη ο Πλάκας Ντε Σόουζα «έκανε μάνα» στρώνοντας κούκο μονό. Για την ακρίβεια 3 κι ο κούκος. Μανάρας, Μαρίνης & Μπόγρης Γερ.. Ο κούκος ήταν ο Βασίλης. Κατέβασε μπάλες με άψογη τεχνική και ενέπνευσε επιθετική σιγουριά στην ομάδα. Χαμηλή πτήση για Μαρίνη, Μπόγρη Γερ., αλλά υψηλή επίδοση από την γραμμή άμυνας.

Το επόμενο κόμικ γράφει Ύπατο. Ελπίζουμε ο Milo να είναι εκεί… Εμείς θα είμαστε και θα συνεχίσουμε. Να πάμε τον Θεσπιακό εκεί που του αξίζει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου