Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Ντέρμπι Νο 551…

Η Βοιωτία είχε γυρισμένα τα μάτια της στο γήπεδο της Άσκρης. Μαζί σε έναν καναπέ έβλεπαν live streaming τον αγώνα ο Ρόμνεϊ και ο Ομπάμα, ενώ η Μισέλ είχε πέσει και έκανε push-ups με τον Κιούση. Όλη η Αμερική έπαιξε στο στοίχημα εάν θα κερδίσει ο Θεσπιακός την Ελλοπία ή το αντίστροφο.

Τα exit-polls έδειχναν ντέρμπι πραγματικό. Σε συνομιλία του Λουκά του Νίτση με τον Κλίντον ο τελευταίος τού εκμυστηρεύτηκε ότι θα έρθει με 40 αμερικάνους επιχειρηματίες για να αγοράσουν παίχτες για το Αμέρικα. Αν και ο Sotoros έχει κλείσει για Αζερμπαϊτζάν.

Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από τον γρήγορο ρυθμό του και τις συνεχείς εναλλαγές της μπάλας. Άψογα κοντρόλ, υψηλή τεχνική και επαγγελματικού επιπέδου συνδυασμοί με τις δύο ομάδες να αναπτύσσονται στο γήπεδο σύμφωνα με τα σχέδια που τα τεχνικά τους επιτελεία είχαν καταστρώσει ώστε να ξεκλειδωθεί το παιχνίδι του αντιπάλου. Κόβοντας τις μαλακίες θα έλεγα ότι οι φάσεις μοιράστηκαν στα δύο, αλλά τα σπόρια τα κράτησε ο Θεσπιακός.

Ο Μαρίνης αφού έσπασε το τεχνητό οφ-σάιντ και το φράγμα του ήχου βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον αντίπαλο goal-keeper αλλά το δοκάρι εμπόδιζε να ανοιχτεί πολύ νωρίς το σκορ. Από την άλλη, η πιο επικίνδυνη φάση ήρθε μετά από καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από τον Παπαναστασίου. Η μπάλα κατευθυνόταν στο δεξί Γ της εστίας του ΑΟΘ, αλλά ο τερματοφύλακάς μας το απέκρουσε εκπληκτικά.

Η άμυνα του ΑΟΘ ήταν σε μέτρια φόρμα αν και δεν έγινε κάποιο λάθος αμυντικό. Τουναντίον. Απλώς δεν σκόραρε. Ο Σελιανίτης αντιμετώπισε έναν επικίνδυνο αντίπαλο με τεράστια επιτυχία παρά τη διαφορά βάρους που είχε με εκείνον. Τον Γιάννη των 23 ετών που έκανε 25 χλμ ανά παιχνίδι τον κατάπιε ένα μπουκάλι FIX αλλά αυτός επέπλευσε.

Ο Ντάνιελ δεν είναι το παιδί του Καράτε Κιντ, αλλά εκείνος που αντικατέστησε με τις ποδοσφαιρικές του αρετές τον Sotoros στον ρόλο του πολυσουγιά. Χρησιμοποιείται παντού και συμφέρει. Κόβει, δίνει, ράβει. Μπροστά του είχε τον Άγγελο τού οποίου σημάδια κόπωσης εμφανίζονται την ίδια ώρα που εμφανίζονται και φορτία εμπειρίας.

Πάντως οι ευχές ακούστηκαν και ο Γερ. Μπόγρης έκλεψε την μπάλα και προωθήθηκε ώσπου κάποιος να φιλοτιμηθεί να του κάνει άμυνα. Λίγο πριν ζυγώσει κάποιος αντίπαλος εκείνος πάτησε τριγωνάκι και έκανε κάθετη μπαλιά στον Μαρίνη που ξεκόλλησε από τον στόπερ του που του είχε κατσικωθεί σαν βδέλλα. Ο Μαρίνης κοντρόλαρε και πλάσαρε στην κλειστή γωνία του αντίπαλου τέρματος σημειώνοντας το 1-0!

Οι πανηγυρισμοί μας έφεραν προς το κέντρο του γηπέδου για τη σέντρα. Το ημίχρονο έφυγε. Ο Johnny Vaikoussis έρχεται. Αν και στη θέση του ήρθε ο Μουλκιώτης ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μια πάσα «άι στον διάολο να φύγει από πάνω μου με στυλ» του Βασίλη Στάθη και πλάσαρε κι αυτός χωρίς όμως να έχει την τύχη του πλασέ του Μαρίνη. Δηλαδή, μπήκε γκολ! 2-0! Και εννοούμε ότι το πλασέ του Γιώργου έμοιαζε με εκείνο του Μαρίνη που βρήκε δοκάρι.

Αν μη τι άλλο η ομάδα βλέπει το κάθε ματς ξεχωριστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου