Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Σε τεντωμένο σχοινί…

Ένας αγώνας με αγωνία. Ο Σπύρος Μεϊδάνης και ο Χάρης Στάθης κάθονταν με φραπέ ανά χείρας τον οποίο λίκνιζαν προκλητικά μπροστά στους σιελοσταγείς παίχτες του ΑΟΘ. Ο ήλιος πάλι έκανε βάρδια Σάββατο μεσημέρι σαν να κάνει πλάκα στα καλοριφέρ.

30 ολόκληρα δευτερόλεπτα χρειάστηκαν για να σκοράρει η ομάδα του Θεσπιακού. Μια βαθιά μπαλιά του Κιούση βρίσκει τον Μαρίνη διαγώνια δεξιά, ο οποίος «γέμισε» το κουντεπιέ και με σουτ Chiquita έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πελοπίδα.

Η ομάδα δεν απειλήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, είχε τις πρωτοβουλίες στο γήπεδο και απείλησε ορισμένες φορές για πετύχει και δεύτερο γκολ. Με έναν διαρκή εκνευρισμό, όμως, η ομάδα πήγε στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο επιφύλασσε ψυχρολουσία με την ισοφάριση από τους γηπεδούχους μετά από εκτέλεση φάουλ.

Τα πόδια βάραιναν, η καρδιά χτυπούσε ασταμάτητα και ακανόνιστα. Ο ιδρώτας από το μέτωπο μούσκευε τους αστραγάλους των ποδοσφαιριστών. Τα πνευμόνια ανεβοκατέβαιναν σαν τη φουφού του καστανά. Στάχτη να γίνουν όλα πια!

Εκείνη την ώρα ο Γερ. Μπόγρης βγάζει το 7σφαιρο μαχαίρι του και πυροβολεί 8 φορές. Σκίζει το πουκάμισο και το σήμα του μασκοφόρου φαίνεται στις εξέδρες. Μια ακόμη πάσα με υπερένταση από τον Βασίλη Στάθη κάθετα στα εντόσθια της αντίπαλης άμυνας, τζαρτζάρισμα του Γερ. Μπόγρη με το ανθρώπινο τείχος των αμυντικών τους οποίους κατάφερε να διαπεράσει. Τετ-α-τετ από πολύ πλάγια θέση, πλασάρισμα στον εκτεθειμένο από την άμυνά του, Σταματόπουλο, και το 1-2 γράφτηκε στον ηλεκτρονικό πίνακα του σταδίου του Ελαιώνα.

Όλοι πανηγύρισαν σαν καύσες (ή κάφσες).

Το πάρτι δεν τελείωσε εκεί. Ο Μαρίνης υπό το τρυφερό βλέμμα ενός ιδιαίτερου ζεύγους ματιών έπρεπε να κλέψει την παράσταση από τον εορτάζοντα Γεράσιμο Μπόγρη. Μετά από κόρνερ του Σωτήρη Γκρίνια Στάθη, ο Γερ. Μπόγρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Μαρίνης σπρώχνει το τόπι στα δίχτυα δεύτερη φορά για εκείνον και Τρίτη για την ομάδα, σφραγίζοντας μια καλή εμφάνιση από μέρους του και μια νίκη για την ομάδα.

Συγκινητική είναι η στήριξη φέτος από τους φιλάθλους μας οι οποίοι βλέπουν σαν εκδρομή έναν αγώνα της ομάδας των παιδιών τους, φίλων και συγχωριανών τους. Κιούσης Θωμάς, Μαρίζα Βέκιου, Ντερτιλή Σύλβια & Άγγελος Μαρίνης έφεραν τα κεφτεδάκια τους και απόλαυσαν 3 πανέμορφα γκολ από 2 τρομερούς παίχτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου