Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Κρούσματα σατανισμού στην ένωση…


Με αίτημα να αποσχιστεί το Κράτος και η Χριστιανική εκκλησία καλεί ο σύνδεσμος διαιτητών Γουαδελούπης. Το αίτημα εξετάζεται σοβαρά από τον ΓΑΠ ο οποίος από χρόνια του αρέσει το γαλακτομπούρεκο του δάσκαλου.

«Να δικαστούν διαιτητές ως Σωκράτηδες τώρα!» είναι η απαίτηση του Αρχιεπισκόπου ημών Ιερωνύμου διότι «εισάγουν καινά δαιμόνια». Κώνειο είναι η μόνη λύση για την κάθαρση.

Όταν ένας μαυροφορεμένος εύχεται άι στον διάολο σε ποδοσφαιριστή είναι ευχή για κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση με την ύψιστη θεότητα του Αντιχρίστου. Του ζωοποιού. Του αγενούς.

Όταν παίχτης βλασφημά τον Αντίχριστό του, τότε πρέπει να τιμωρηθεί για αυτήν του την καταισχύνη. Έτσι, προωθείται το μυστικό σχέδιο των μαύρων Ελ για την χριστιανική Πτώση. Μια μεθόδευση που έρχεται από σκοτεινά υπόγεια και επιθυμεί την ένωση της ΕΠΣΑ (Έλληνες Πασόκοι Στον Βούρκο) με το Κράτος.

Τα αποδυτήρια των ποδοσφαιριστών δεν θα έχουν πια εικόνα του Υψίστου, παρά αντιεικόνα. Δεν θα γίνεται πια Αγιασμός αλλά αντιαγιασμός.

Παρεμπιπτόντως, ειρήσθω εν παρόδω ο ΑΟΘ έφερε θετικό αποτέλεσμα με τα Σκούρτα σε ένα ματς που όλοι έγιναν μούσκεμα για να λήξει 3-2 υπέρ της γαλανόλευκης ομάδας μας.

Σκόρερ ήταν ο Μαρίνης, ο Δέδες και ο Ντάνιελ. Ο προτελευταίος έπαιξε πολύ καλά και έδειξε ότι από το εγκληματώ πήγε στο εγκληματίζομαι και αποδίδω. Ο Ντάνιελ παρόλο το άγχος του πρωτοεμφανιζόμενου ποδοσφαιριστή και τοποθετημένος σε μια θέση με απαιτήσεις και ευθύνες, όχι μόνον κατάφερε να δείξει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στον εαυτό του και στον ΑΟΘ, αλλά σφράγισε τη νίκη με το 3ο πολύτιμο γκολ και επισφράγισε με αυτόν τον τρόπο την καλή του εμφάνιση.

Ο Κιούσης τραγουδούσε με τον υιό του, το «σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια». Τσαμούταλης & Sotoros κινήθηκαν σε μέτρια για τις ικανότητές τους επίπεδα ενώ ο Τσαλού με τον Δρίτσα έδειξαν τι σημαίνει ardenburdenering.

Ο Μουλκιώτης και ο Χ. Μπόγρης απέδωσαν τα μέγιστα με τον πρώτο να βγάζει μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ και ένα τετ-α-τετ, ενώ ο δεύτερος τροφοδότησε την επίθεση με πολλές κάθετες μπαλιές.

Σας εύχομαι Άι στο διάολο…

1 σχόλιο: