Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Ιόλαος - Θεσπιακός

Γιώργο χάσαμε!

Δυστυχώς χάσαμε. Τουλάχιστον ήταν καλός ο Παναγιώτης Κάπρος ο οποίος από το Colchester σούταρε και πέτυχε το Colo μιας ποδοσφαιροθεάτριας.

Ήταν το μόνο πετυχημένο που έκανε ο Θεσπιακός εκτός... εκτός... εκτός... από τον μόνιμο σκόρερ και δοκαροσπρώχτη Γηραιό Κιούση. Ο Κώστας πέτυχε γκολ από κανονική για όλους θέση πλην του σατανιστή μαυροφορεμένου ο οποίος ακύρωσε το τέρμα σημειώνοντας 3'' εντός παιδιάς.

Η μαλακία έγινε όταν ο Κιούσης πασάρει στον εαυτό του ανοίγοντας τη μπάλα δεξιά του και με ένα ευθύβολο λάκτισμα καρφώνει το τόπι στο δεξί γάμα της αντίπαλης εστίας. Δυστυχώς όμως ο άρχων του αγώνα. Ο σκοτεινός τό ακύρωσε ως έξω-πλευρά (off-side).

Επίσης, μετά από πλάγιο άουτ του Σωτήρη Μανάρα παίρνει μπάλα ο Τσαμούταλης ο οποίος σπάει δεξιά στον Δέδε ο οποίος με ένα μονοκόμματο αλλάζει παιχνίδι για τον Πέτρο Μπόγρη που πατάει για τον Sotoro που γυρνάει για τον Τσαλούχα ο οποίος επιστρέφει στον Τσαμούταλη που περνάει δύο αντιπάλους και πασάρει στον Μαρίνη ο οποίος με κεφαλιά παίζει καθρέφτη τον Κιούση που ανοίγει στον Κυριάκο Κουρούνη ο οποίος ήταν άουτ. Ο Κυριάκος ήταν θεατής...

Έγινε κατανοητό το κόλπο του Ιόλαου να προσποιείται τον άχρηστο στο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των ομάδων στα τέλη του περασμένου (;) καλοκαιριού. Μπράβο στα παιδιά...

Επέστρεψε και ο Βασίλης Στάθης μετά από ένα φανταστικό  δεκαήμερο διακοπών στην Τάτεζα.

Και τώρα δουλειά. Έρχεται ρεπό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου