Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Ιόλαος - Θεσπιακός

Ο γιος της Αυτομέδουσας και του Ιφικλή δεν κατάφερε τον ΑΟΘ. Με διαιτητή τον Ηρακλή, το κολλητάρι του Ιόλαου, ο οποίος έπαιξε 70-50 το ματς αυτό, το ματς έληξε 4-2.

Η ομάδα παρατάχθηκε με στενό σχήμα, ενώ η ομάδα της Θήβας επέλεξε την λοξή φάλαγγα.

Εκπληκτική εμφάνιση του Συνβαλκάνιου Ντάνι ο οποίος έδειξε το ταλέντο του παίζοντας πολύ καλή άμυνα, στην αρχή, και πολύ καλή επίθεση προς το τέλος σκοράροντας και το τελευταίο γκολ της υπερομάδας μας.

Προβληματισμένος έφυγε από το γήπεδο ο προπονητής του ΑΟΘ, σκεπτόμενος τρόπους που θα κάνει τον Κυριάκο Κουρούνη να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Αποκάλυψη, επίσης, ήταν η πολύ καλή εμφάνιση του Π.Μαρίνη. Ένα συνολάκι με λευκό πουκάμισο και βερμούδα για yacht.

Κατά τα άλλα, όλα πήγαν καλά.

Φιλοξενούμε και δηλώσεις του Κ.Κουρούνη:
"Κόντεψα να βάλω τα κλάμματα όταν είδα να εκτελεί ο Β. Στάθης φάουλ και να σκοράρει ο Κιούσης στο 2ο δοκάρι. Μου θύμισε την ανεπανάληπτη πορεία προ 3 ετών στην Α'."

Στο σημείο αυτό πετάχθηκε και ένας άλλος αρσιβαρίστας (σηκώνει τα κιλά του) και είπε: "Και εγώ κόντεψα να βάλω τα κλάμματα. Έφαγα τη μπάλα στα αρχίδια!"

Ο Β. Τσένγκο έδειξε ότι μπορεί να δώσει πολλά ως έμπειρος πια και θετικός παίχτης. Μπράβο. FIAT.

Μετά τα 80 φιλικά της 2ης εβδομάδας κατάφερε και ο Μουλκιώτης να βάλει γκολ. Γκολ που αν δεν είχε επέμβει ο αδέκαστος Γερ. Μπόγρης δεν θα μετρούσε καθότι ο διαιτητής παρήγγελνε να φάει βόδια του Γηρυώνη.

Καλώς τους...

2 σχόλια:

  1. φίλος πόσο ήρθατε;;;

    Άλλο ματς βλέπουμε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To 6-2 δημιουργεί προσδοκίες που δεν χρειάζεται να έχετε ψοφήμια.

    Το γκολ του Κιούση και του Μαρίνη δεν μετράν.

    Είναι νέος κανονισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή